Video Game Efektif

Video Game Efektif

Cara Nulis Review Video Game Efektif

Hot

Thursday, 28 December 2017

Cara Nulis Review Video Game Efektif

December 28, 2017 0

Sanadyan, nyusun survey babagan apa-apa subyektif sajrone kasunyatan sing sampeyan gunakake kanggo pikirane dhewe, rasa syukur utawa pangerten. Nalika diwenehi panulis audit kudu ngandharake apa sing diwedharake kanthi langsung, dheweke kudu nduweni kapasitas kanggo menehi katrampilan sing bener lan ora ngandel marang anggepan dhewe.

Sawise liyane, karya sing ditulis minangka subyektif wis subyektif nanging komentator kudu bisa mbangun pangertosan subyektif kasebut sajrone kepastian target lan negesake utawa mbantah kasebut sajrone pengalaman.

Kasus paling apik iki yaiku titik ing ngendi sampeyan ngukur auto sing khusus sing nyatakake bisa ngomong nganti bisa nganti 200 mil saben jam. Komentator kudu, yen diijini kanggo nindakake test drive, priksa manawa bisa tanpa mangu-mangu bisa nganti tekan kacepetan sing dhuwur. Kanthi ngasumsi iki, ing titik kasebut, komentator bisa ngiyatake yen otomatis kepuasan.

Kabeh ing kabeh, kanthi cara apa sampeyan bakal ndhelikake game komputer?

Sampeyan kudu Play - sauntara sampeyan ora bisa ngirim audit sing becik lan legit game komputer ing acara sing durung diputer. Kanthi cara iki, sampeyan kudu ngetrapake sawetara energi kanggo muter lan nemokake bab-bab sing dicekel angin saka pangalihan lan kontras karo latar game khusus sampeyan.

Menilai Graphics - kanggo game komputer saiki, penggambaran grafis kritis kanthi alasan sing menehi urip dadi pangalihan; mangkono, jeneng "video" hiburan. Nemtokake desain bakal ndarbeni sampeyan kanggo ngganti variasi ukuran lan ukuran layar lan mriksa manawa eksekusi dipengaruhi dening saben setelan. Sampeyan uga kudu mriksa manawa pangalihan menehi apa sing digawe dening perancang babagan video kasebut.

Tune in lan Criticize the Audio - ngrungokake mesthi ora cukup padha reprimanding. Sampeyan kudu dhisik ngrungokake kanthi gol sing bakal sampeyan mangerteni carane swara kasebut direkam lan dilebokake menyang pangalihan. Ing kasempatan sing wis cukup dirungokake, cesura lan konsentrasi sawetara kepastian saka pengalaman sampeyan.

Njupuk ing Controls - muter game komputer uga ateges sampeyan uga kudu nemtokake cara supaya bisa nggunakake kontrol kasebut banjur mangerteni pengaruh saben tombol utawa tombol. Sawetara hiburan sing cukup mentas ora kabeh sing responsif saka liyane. Ing kasunyatan sampeyan kudu misahake babagan pengaruh kontrol karo beda-beda, banjur tindakake kaya durung nyoba banget.

Njupuk ing Gist of the Story - njupuk ing narasi game komputer kurang nuntut tinimbang sampeyan curiga Nanging netepake apa agresif iku troublesome. Supaya bisa, sampeyan kudu ngomongake kayektene babagan iki kanthi alasan yen akèh-akèhé para gamer nggawé antusiasme babagan bab alur carita. Yen sampeyan lagi muter spin-off, kayata Mass Effect 3, sampeyan kudu nggoleki bab alur cerita siklus awal lan priksa manawa ana paningkatan.
Read More